Tomat - og paprikasaus

Dette er en god saus som smaker nydelig til friske, rå grønnsaker :-)

Ingredienser, dipp
6dl paprika (2 store)
3dl tomater (3 store)
2dl cashew nøtter

2ss sitronsaft
1 1/2ss tamari
1ts salt

Grønnsaker
Gulrøtter, kålrabi, små blomkål -og brokkolibuketter, cherry tomater, agurk, selleri og annet.

Fremgangsmåte, dipp
Del tomater og paprika i biter. 
Legg deretter alle ingrediensene til sausen i blenderen og blend til en fin og kremaktig konsistens.

Servering
Sausen serveres til et bolle med friske grønnsaker :-)

*På gourmetnivå fjerner de frøene i tomaten for blant annet, å få mindre tomatjuice i sausen. Juicen utgjør så lite her at du godt kan dele opp tomatene og bruke de som de er.
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season