Grønnsaker som er fine å bruke er:
Grønne bladgrønnsaker, selleri, brokkoli, kålblader, spinat, agurk, salatblader, persille, gulrøtter m.fl.
For å få en litt friskere smak kan du tilsette en nyskrellet appelsin, et eple eller noen dråper med sitron.
Både selleri, agurk, sitron og frukt gir drikken en frisk smak.
Fremgangsmåte
Ta et utvalg av grønnsakene, som en selleristilk, to kålblader, noen salatblader, en brokkolistilk og gulrot, en fjerdedel agurk, litt persille og annet - og om ønsket, litt frukt.
Del grønnsaker og frukt i biter og legg dem i saftjuiceren.
Den grønne juicen serveres nypresset og frisk :-)
*Om du ønsker å drikke flere glass med grønn juice i løpet av dagen, kan du lage en større porsjon og oppbevare resten av juicen i kjøleskapet i et rent glass med lokk. Da er det bare å forsyne seg når du ønsker :-)
*Stilken til grønnsaker som kål, brokkoli, blomkål ol. er fine å bruke til juice.
*Grønnsakmosen som blir igjen kan du ha i en suppe eller smoothie, eller dehydrere til crispy kaker.