Grønn juice

Grønn juice som inneholder friske grønnsaker, er næringsrik og god. Både i California og her hjemme, er mørkegrønne bladgrønnsaker spesielt populære å ha i juice og smoothier, på grunn av sitt høye næringsinnhold.
Grønnsaker som er fine å bruke er:
Grønne bladgrønnsaker, selleri, brokkoli, kålblader, spinat, agurk, salatblader, persille, gulrøtter m.fl.

For å få en litt friskere smak kan du tilsette en nyskrellet appelsin, et eple eller noen dråper med sitron. 
Både selleri, agurk, sitron og frukt gir drikken en frisk smak.

Fremgangsmåte
Ta et utvalg av grønnsakene, som en selleristilk, to kålblader, noen salatblader, en brokkolistilk og gulrot, en fjerdedel agurk, litt persille og annet - og om ønsket, litt frukt.
Del grønnsaker og frukt i biter og legg dem i saftjuiceren.

Den grønne juicen serveres nypresset og frisk :-)

*Om du ønsker å drikke flere glass med grønn juice i løpet av dagen, kan du lage en større porsjon og oppbevare resten av juicen i kjøleskapet i et rent glass med lokk. Da er det bare å forsyne seg når du ønsker :-)

*Stilken til grønnsaker som kål, brokkoli, blomkål ol. er fine å bruke til juice.

*Grønnsakmosen som blir igjen kan du ha i en suppe eller smoothie, eller dehydrere til crispy kaker.



Grønn smoothie                                                                 Brokkoli- appelsin smoothie




 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season