Grønnsakswok

En smakfull og lettvint middag med mange fine farger:

2 gulrøtter
1 rød paprika
1 gul paprika
200g brokkoli 
200g sukkererter
500g sjampinjong (20stk)

2 ts ingefær
1 ss soyasaus
50g peanøtter
salt og pepper

Skjær grønnsakene i strimler og del brokkolien i små buketter.
Varm olje (raspolje eller olivenolje) i en wok.
Legg grønnsakene og sjampinjongen i pannen og fres dem ved høy temperatur i 2-3 minutter under omrøring. Tilsett ingefær, soyasaus og peanøtter. Og smak til med salt og pepper. Oppskriften er til 2-3 personer.

Retten serveres med ris eller brød. Velbekomme!


Om du ikke har alle grønnsakene for hånden, gjør det ingenting. I en wok kan du bruke de grønnsakene du har i skapet. Soyasausen kan videre byttes med kokosmelk eller soyafløte som gir en mildere smak. Ananas og banan gir videre en frisk og søt smak til retten, i likhet med litt mango. Prøv deg gjerne litt frem med grønnsakene og finn den sammensetningen du liker best. Dette er både en delikat, morsom og næringsrik rett.





Spagetti med sopp                                                                                              Potetmos



Gulrotstuing                                                                                                         Mais



Linserett                                                                                                               Naturris



 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season