Remoulade

Denne dressingen er så fyldig og kremaktig at du knapt vil tro den er melkefri.

Ingredienser
2dl cashewnøtter, bløtlagt 2 timer**
1.5dl vann
2ss frisk sitronjuice

1/2ts hvitløkspulver
1/2ts løkpulver
1/4ts + 1/8ts salt
1ss finhakket basilikum eller 1ts tørket
1ss frisk dill eller 1ts tørket

Forberedelse
Plasser cashewnøtter, vann, sitronjuice, hvitløkpulver, løkpulver og salt i en blender og blend til dressingen er jevn og kremaktig.
Tilsett så basilikum og dill og puls kort, kun for å blande urtene i.

Servering
Serveres som dressing til lunsj og middagsretter.

*Kan oppbevares i kjøleskap i en lukket beholder i 4 dager.

**Oppskriften er til en dressing. Til en tykkere remoulade som den på bildet, 
bruk 3-4dl cashewnøtter.

Oppskrift: Jennifer Cornbleet, California (Engelsk navn: Ranch Dressing)

*Dressingen på bildet er uten løkpulver og med persille istedenfor basilikum.
  Den ble også veldig god :-)
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season