Avocadosalat

Avocado er fin å spise til både frokost og lunsj. Den kan enten serveres som den er med mais og finrevne gulrøtter eller som salat. De små, gule mais - kornene gir en frisk og søt smak. Små cherrytomater passer også godt som tilbehør - og salt. 

Salat   2 porsjoner

2 modne avocadoer
1 gulrot
4ss maiskorn
4ss rød paprika
6 små buketter brokkoli

havsalt

Servering
Avocadoen kan serveres delt i to med skallet på eller tilberedt i en skål med andre grønnsaker.







*Avocado inneholder sunne fettsyrer og utgjør til sammen med råkosten 
et lite måltid i seg selv.


Tips
Når avocadoen er moden, tas den lett ut av skallet ved å bruke en spiseskje. Del først frukten i to og ta kjernen ut.
Skjeen legges mellom skallet og det ytterste kjøttet, beveges videre rundt 
hele frukten og løfter innholdet ut.

På det vis tas halvdelen ut hel og fin.

 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season