Frukt asjett

En vakker og smakfull liten servering med frisk frukt og bær.

Ingredienser:                                 3-4 små asjetter

Frukt og bær
4 store jordbær
8 små ananasringer
1 kiwi

Mandelbunn
2dl mandler, finmalt
2dl dadler

Vaniljekrem
3dl cashew, bløtlagt 2t
0.5dl vann 
2ss agave sirup
1ts vaniljedråper*

Fremgangsmåte:
Mandelbunn
Ta kjernen ut av dadlene og blend mandler og dadler. Ta deretter blandingen over 
i en bolle og sett den til side mens kremen lages.

Vaniljekrem
Blend alle ingrediensene i blenderen til en myk krem. Tilsett mer vann ved behov, kun litt om gangen.

Kaker
Form små mandelbunner og pynt deretter kakene med ananas og krem.

Servering
En delikat og fin asjett som kan serveres til de fleste anledninger :-)

*Vaniljekremen som blir til overs kan serveres i en skål ved siden.

*1ts vaniljedråper eller frøene fra en vaniljestang.
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season