Grønn tallerken med avocadokrem

Dette er en tallerken som gjør deg glad, både fargene og smaken!

Ingredienser til to asjetter:
2 modne avokadoer
2 gulrøtter
2 skiver kålrabi
6 brokkolibuketter
6 blomkålbuketter
8 cherrytomater
1 rød paprika

1ss sitronsaft
1ts havsalt
evt litt hvitløk

Fremgangsmåte:
Skyll og rens grønnsakene, men unntak av avocadoen, og del dem i biter og buketter. 
Sett en liten skål i midten på tallerkenen og dander grønnsakene pent rundt.

Dip
Del avocadoen i to, fjern kjernen og ta ut frukten med en skje. 
Mos avocadoen i en bolle med en gaffel.
Tilsett sitron, salt og hvitløk, gjerne mer enn oppskriften sier, smak deg frem 
til kremen er perfekt!

Servering
Serveres nylaget og frisk.


*Avocadodip inneholder flotte og verdifulle fettstoffer fra planteriket og er i 
  tillegg veldig godt! Tallerkenen inneholder en nydelig meny som både smaker, 
  gleder og metter :-)


 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season