Havregrynsgrøt

2dl små havregryn
2dl ris -eller soyamelk
2dl vann

La det hele småkoke i 8-10min under lokk

Gir 2 porsjoner

Serveres med eplebiter, banan, rosiner, nøtter...
- og litt plantemelk, om ønsket


Alternativ 2

Havregryn, melk og vann som over, i tillegg til:

2ss rosiner
1/2ts kanel

Legg alle ingrediensene - med unntak av rosiner og kanel - 
i gryten og kok opp

Kok i 7-8min

Ta kjelen bort fra varmen og tilsett rosiner og kanel

Rør rundt og la grøten stå under lokk i 2-3minutter

*Havregrøten kan også lages med soyamelk med vanilje 
som gir grøten en god og søt smak.
 




Risengrynsgrøt                                                                   Fløyelsgrøt                                                                                         





 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season