Nøttepålegg med banan

Et smakfullt pålegg når man ønsker noe søtt.

2dl hasselnøtter (100g)
5dl vann (bløtlegging)

1 moden banan
1-3ss vann

Bløtlegg hasselnøttene i vann, i 12 timer.

Etter bløtleggingen:
Hell av vannet og skyll nøttene.

Finmal nøttene i en kvern eller "minitrommelrasp."

Legg nøttemassen i blenderen sammen med bananen, delt i biter.
Blend i ett minutt.

Tilsett vann. Begynn med 1ss og fortsett forsiktig med 1 teskje 
per gang, til nøttekremen har riktig konsistens. (Nøttene inneholder 
allerede vann etter bløtleggingen.)

Servering
Serveres på brødskiven som nøttepålegg eller som tilbehør til en 
fruktsalat.
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season