Stor syreproduksjon

Om du utsettes for en sterk påkjenning som sorg, angst, stress og annet, kan kroppen av seg selv øke syreproduksjonen i kroppen. 
I enkelte tilfeller så mye at selv basisk kost ikke er nok til å nøytralisere utskillingen. Jeg har selv opplevd dette og vil her gi noen råd til de av dere som ønsker det. Rådene starter ved soloppgang:

Spis en basisk frokost
Syren samler seg opp i kroppen om natten. Overskuddet av syre om morgenen kan nøytraliseres ved at du inntar en basisk frokost i form av en grønn smoothie, en grønnsaksjuice, en avocado, noen gulrøtter eller grøt av hirse eller bokhvete. En grønn drikk med supergreens som kamut og chlorella er også fint til frokost.
Forsøk så videre gjennom dagen å spise så mye basisk mat du kan, som rå grønnsaker; gulrøtter, kålrabi, blomkålbuketter, brokkoli etc. og mandler og nøtter. 
Spis det som nøytraliserer syren din mest. 
Og når du er tørst, drikk rent vann eller en kopp med varm urtete som virker basedannende. Om du spør i helsekostbutikken, vil de kunne hjelpe deg. 

Ved syreoverskudd er det også lurt å bevege seg mye; å vaske huset, løpe eller gå en rask tur. Fysisk aktivitet frigjør syre og gjør kroppen mer basisk, blant annet ved at vi puster dypere og raskere, og svetter mer. Frisk luft gjør også godt.
 
 
SØK Butterfly Season