Med all frukten og bokhveten er denne desserten så sunn at den også kan serveres som mellommål en søndag formiddag.
Ingredienser Porsjon 4 glass
3 bananer
6 kiwi
Bokhvete crunch m/ bringebær
Banankrem
2dl cashew, bløtlagt 2t
1dl mandelmelk
1ts agave
1 banan i skiver
Sjokoladesaus
8ss kakaosukker (Gula Java)
4ss lunkent vann
Fremgangsmåte
Blend alle ingrediensene til banankremen, med unntak av bananskivene, i blenderen. Tilsett bananskivene når konsistensen er kremaktig og fin. Blend så kort til bananen er blandet med kremen.
Del deretter kiwien i biter og de andre bananene i skiver, og rør kakaoen ut i vann.
Fyll så glassene lagvis med frukt og krem. Begynn med et lag med kiwi og deretter bananskiver.
På toppen: Strø et lag med bokhvete crunch og et godt lag med banankrem. Pynt tilslutt med biter av frisk, grønn kiwi og server!
Servering
Den friske fruktdesserten kan også serveres som formiddagskos og til venninneselskap :-)
*Da bokhveten er tørr og må bløtes opp, kan det også være lurt å gjøre banankremen
tynnere ved å tilsette litt vann i blenderen når den lages - og helle den over desserten
som en søt saus.