Mango Strawberry Parfait

Strø                                                                           8 servings
1.5 cups pekan nøtter, bløtlagt og tørket
1 cup fiken (oppdelt)
1/4 cup carob pulver
1/4 ts nutmeg

krem
3 avocado
1/4 cup appelsinjuice
1/4 cup agave
1 ts kanel
1/4 ts salt
1 cup cashew
1/4 ts mandelpulver
1/4 ts vaniljepulver

Frukt
3 cups jordbær (oppdelt)
3 cups mango eller ananas (oppdelt)

1cup = 2dl  og 1/4 cup = 0.5dl

Strø
Blend pekan, fiken og carobpulver i en food processor.

Krem
1. Blend cashew i food processoren til den blir glatt og tilsett appelsinjuice underveis.
2. Tilsett agave, kanel, salt, mandelpulver, vaniljeessens og avokado, og blend.

Servering
I et stort glass, først et lag med strø, deretter krem, mango-og jordbærbiter, krem og strø.
Gjenta lagene til glasset er fullt og dryss strøet på toppen.

Oppskrift: Jennifer

Denne desserten laget jeg sammen med Jennifer og Debbie, to herlige og flotte medstudenter i California :-)
Desserten ble mottatt med jubel og ros og huskes enda av mange. Så den er vel verd å prøve!


 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season