Tamarisaus rik på smak med sjampinjong og pinjenøtter.

2 medium squash, 500g 2 porsjoner
1ts havsalt
Saus
2dl pinjenøtter
2dl sjampinjong
2ss sitronsaft
2ss tamari soyasaus
1ss dulse
2ss frisk persille
Litt vann
Fremgangsmåte
Lag fine spagetti-strimler av squash. Legg dem i en stor bolle,
strø salt over og bland det godt. Sett bollen så til side.
Del soppen i biter og legg dem i tamarisausen.
Mal pinjenøttene i en kvern.
Legg dulseflakene i vann i 1-2min, ta dem så opp av vannet og del de i biter.
Hell 2ss vann i blenderen og tilsett pinjenøtter, sopp, tamarisaus, sitronsaft,
dulse og persille.
Blend til en tykk og kremaktig saus.
Tilsett litt vann ved behov.
Servering
Spagetti og saus serveres nylaget :-)