Spagetti med sjampinjongsaus

Tamarisaus rik på smak med sjampinjong og pinjenøtter.

2 medium squash, 500g                                     2 porsjoner
1ts havsalt

Saus
2dl pinjenøtter
2dl sjampinjong

2ss sitronsaft 
2ss tamari soyasaus
1ss dulse
2ss frisk persille

Litt vann

Fremgangsmåte
Lag fine spagetti-strimler av squash. Legg dem i en stor bolle, 
strø salt over og bland det godt. Sett bollen så til side.

Del soppen i biter og legg dem i tamarisausen.

Mal pinjenøttene i en kvern.

Legg dulseflakene i vann i 1-2min, ta dem så opp av vannet og del de i biter.
Hell 2ss vann i blenderen og tilsett pinjenøtter, sopp, tamarisaus, sitronsaft, 
dulse og persille.
Blend til en tykk og kremaktig saus.
Tilsett litt vann ved behov.

Servering
Spagetti og saus serveres nylaget :-)

 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season