Sviske- og bananis

Svisker og banan passer godt sammen i smak. 

2 porsjoner:

10 bløtlagte svisker, uten sten
3 modne bananer
evt litt bær

Bløtlegg sviskene i 12 timer. 

Drikk det friske fruktvannet og legg sviskene i blenderen sammen med bananene, oppdelt i biter.
Blend til en glatt og jevn konsistens.

Tilsett litt bær, om ønsket. Sviskeisen på bildet inneholder også litt bringebær.

Fyll så smoothien i to små -eller en stor plastbolle og sett den i fryseren.

Servering
Serveres med soyakrem.


*På bildet til høyre serveres sviskeisen sammen med appelsinis.

Sviskekompott
Smoothien kan også serveres som kompott. Fordel den da i to små former, 
og la de stå i kjøleskapet en halv time før servering.







Appelsinis                                                                Bringebæris



Bananis                                                                    Sviskeis




 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season