man ingredienser til en sunn og lettvint salat dagen etter, til lunsj eller kvelds.
Potetsalat 2 porsjoner
Kald potetsalat med finrevne rå grønnsaker kan serveres både som et eget
måltid og som tilbehør til en annen rett.
5 kokte poteter
2 gulrøtter
4ss maiskorn
6 små buketter brokkoli
litt valnøtter
havsalt
Dressing
3ss olivenolje
Del potetene og gulrøttene i biter og bland grønnsakene i en bolle
Smak til med salt
Servering
Salaten smaker godt med flatbrød.
Salat med ris og sjampinjong 2 porsjoner

5dl kokt naturris
100g sjampinjong
100g tofu naturell
4ss erter
4ss maiskorn
4ss rød paprika i biter
salt og pepper
Dressing
Egg-fri majones eller soyafløte
Bland alle ingrediensene i en bolle og smak til med krydder
Servering
Salaten smaker godt med flatbrød.
*Bildene tas uten dressing da grønnsakene kommer best frem
på det vis.