Salater

Når man lager middag, er det lurt å koke litt ekstra med poteter og ris. Da har 
man ingredienser til en sunn og lettvint salat dagen etter, til lunsj eller kvelds.


Potetsalat  2 porsjoner

Kald potetsalat med finrevne rå grønnsaker kan serveres både som et eget 
måltid og som tilbehør til en annen rett.

5 kokte poteter
2 gulrøtter
4ss maiskorn
6 små buketter brokkoli
litt valnøtter

havsalt

Dressing
3ss olivenolje

Del potetene og gulrøttene i biter og bland grønnsakene i en bolle
Smak til med salt

Servering
Salaten smaker godt med flatbrød. 




Salat med ris og sjampinjong  2 porsjoner          

5dl kokt naturris                                
100g sjampinjong
100g tofu naturell
4ss erter
4ss maiskorn 
4ss rød paprika i biter

salt og pepper

Dressing
Egg-fri majones eller soyafløte

Bland alle ingrediensene i en bolle og smak til med krydder

Servering
Salaten smaker godt med flatbrød. 


*Bildene tas uten dressing da grønnsakene kommer best frem 
  på det vis.


*Her følger mer om Vegetarsalater
 
 
SØK Butterfly Season