Jeg heter Elisabeth Gard og er utdannet ernæringsfysiolog. Fra jeg var liten har jeg likt å spise maten slik den er fra naturens side; plukke jordbær og bringebær om sommeren, spise et eple og en banan, en avokado, noen gulrøtter, nøtter og mandler. I dag består kosten min av en stor del av disse rene, naturlige ingrediensene, som kalles råkost.
Plantekost som frukt og grønnsaker, gjør oss godt. Jeg er i den anledning glad for å kunne presentere Butterfly Ernæring, både med tanke på å inspirere deg til å lage gode vegetariske retter, kokte og rå, og med tanke på husdyrene som så sårt trenger vår hjelp. Selv har jeg vært vegetarianer siden jeg var ung av omsorg for dyrene.
Jo flere som spiser vegetarisk, jo mindre vil dyrene lide, noe du kan lese mer om under temaet Dyrevern.
På Butterfly Ernæring kan du utvide den grønne menyen din og hente inspirasjon og ny lærdom om plantekostens gode virkning på kroppen. Og finne næringsrike og velsmakende oppskrifter.
Som raw food kokk og instruktør fra California, vil jeg også legge inn noen oppskrifter fra gourmetfaget innen råkosten.
Velkommen til Butterfly Ernæring!