November

En vakker blomsterbukett ...

Denne måneden passer det godt å kjøpe blomster! Å lyse opp boligen med noen fine potteplanter eller en bukett med friske blomster. Det skaper glede! Fargene vil umiddelbart gjøre dagene lysere inne, som en blomstrende potteplante i vinduskarmen eller en bukett på stuebordet. Om du i tillegg setter frem en bolle med frisk frukt og en skål med nøtter, blir dagen enda litt bedre :-)  

En kopp te er det også fint å kose seg med på denne tiden. Mange helsekost-butikker har et stort og variert utvalg av teer, velg gjerne en som dufter godt, det gir en ekstra god opplevelse. Jeg tok nylig frem en te fra skapet som jeg ikke hadde brukt på lenge og ble umiddelbart fylt av herlige minner idet te-duften spredde seg i rommet. Minner fra et hyggelig førjulsselskap jeg hadde hvor vi drakk teen. Den vakre stemningen, samtalen og ordene - alt strømmet på. Det er fantastisk hvordan dufter kan bringe frem lyse minner og fylle oss med glede. 
Så server gjerne en god, duftende te neste gang du får besøk, og se hvor lett gjestene dine gledes og senere minnes duften :-)

 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season