Jordbær og kiwi med sjokoladesaus

En delikat og smakfull  dessert, pent anrettet med frisk frukt og bær.

Ingredienser                                                      2 serveringer
4 store jordbær
2 kiwi
1banan

Sjokoladesaus
1dl kakao m/sukker (Gula Java)
0.5dl lunkent vann*

Fremgangsmåte
Bland kakao og vann og rør rundt.
Skjær jordbær, kiwi og banan i tynne skiver og legg dem på en fin asjett sammen med en skål med sjokoladesaus.

Servering
Den friske tallerkenen passer til enhver anledning hvor man ønsker noe vakkert og godt å spise :-)

*Sjokoladesausen bør lages litt på forhånd og stå i kjøleskapet til avkjøling før servering, da vannet må være lunkent for at sukkeret i kakaoen skal løse seg opp. 
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season