Lys melk


2dl cashew nøtter 
6 dl vann (bløtlegging)

4-6dl vann
1ss agave- eller lønnesirup
1/2ts vaniljesukker (valgfritt)

Bløtlegg nøttene i 12 timer.

Etter bløtleggingen:
Hell av vannet og skyll nøttene.

Legg nøttene i blenderen og tilsett vann. Tykkelsen på melken avhenger 
av mengen vann du tilsetter. Jo mindre vann, jo mer kremaktig melk.

Blend til melk.

Tilsett søtning og vaniljesukker. 

Oppskriften gir 3-4 glass tynn melk.

Servering
Melken kan brukes til frokostblandinger og drikkes som den er.

*For en søtere smak kan man tilsette en moden banan. Det gir også en 
mer kremaktig konsistens på drikken, lik melken på bildet.
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season