Grønt kjøkken

Her er noen praktiske råd for å spare tid og gjøre kostholdet ditt lettvint og morsomt:

* Kjøp frukt og grønnsaker én til to ganger i uken.

* Vask alt når du kommer hjem. (Legg først frukten i oppvaskkummen og skyll deretter grønnsakene.)

* Fordel dem så i plastposer / bokser og oppbevar dem i kjøleskapet.

På det vis har du rene, friske ingredienser ferdig til morgensmoothien din, juicen din, grønnsaker til salaten, eller et eple til å spise i hånden når du ønsker det.

Gode ting å ha i kjøleskapet
Når man er sulten, er det alltid godt å ha litt sunn mat lett tilgjengelig. Det kan du få ved å:

* I begynnelsen av uken lage en suppe i blenderen som du setter i kjøleskapet ( i et stort glass med lokk ) og kan forsyne deg av utover i uken.

* Likeledes lage et par av favoritt-dressingene dine som står klar til bruk. Da er det bare å lage en grønn salat når du blir sulten.

* Noen smakfulle patéer er også lurt å ha ferdig, i likhet med nøtteposteier.

* Et variert utvalg av frukt og grønnsaker hører òg til i et vegetarkjøkken.

* Foruten mandler og nøtter, kjeks og tørket frukt, og annet du liker.

Ved å ha frukt og grønt tilgjengelig, i tillegg til supper, sauser og annen mat, er det lett å spise sunn og næringsrik kost når du er 
hjemme. Og lett å finne noe å ta med seg i bagen når en går ut :-)

 
 
SØK Butterfly Season