Spagetti med patéboller

En rett med tomat, urte og nøttesmak, bestående av zucchini-spagetti, mandelpaté og tomat-og basilikumsaus.

Tomat- og basilikumsaus

Ingredienser
1 stor moden tomat i biter (rundt 1dl)
1 dl soltørkede tomater, lagt i vann eller olje
1dl rød paprika i biter

2 ss oliven olje
1ss frisk basilikum, eller 1ts tørket
1ts tørket oregano
1/2ts knust hvitløk (1 clove)
1/4ts pluss 1/8ts salt
Dash pepper (valgfritt)
Dash cayenne

Fremgangsmåte
Legg alle ingrediensene i en food processor med S-blad og blend til saus. Stopp jevnlig og skrap ned sausen på innsiden av beholderen med en slikkespott.

Holdbarhet
Sausen kan oppbevares i en lukket beholder i kjøleskapet i opptil 3 dager.

Oppskrift: Jennifer Cornbleet, California.

Spagetti
Skrell squashen med en ostehøvel.
Lag så tynne, lange skiver av den lyse delen.
Del hver skive i 2-3 spagettistrimler med bredde 1/2-1cm.

Legg strimlene i en stor bolle og strø litt salt over.
Bland godt og sett bollen til side i 10 minutter.
Hell deretter av vannet som har samlet seg i bunnen av bollen 
og legg spagettien på tallerkenen.







 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season