Sushi

Ingredienser             2 personer
2 gulrøtter
1 paprika
1/2 agurk
grønne bladgrønnsaker

alfa-alfaspirer

1/2 avocado 

Tahini og tamari soyasaus

Nori

Fremgangsmåte
Skjær grønnsakene i fine, tynne strimler og del avokado i tynne skiver.

Legg noriflaket på en rismatte.

Smør litt tahini på flaket med baksiden av en skje.

Legg alfa-alfaspirer på halve flaket og deretter de andre grønnsakene oppå spirene.

Tilsett salt og litt pepper.

Rull deretter noriflaket sammen ved hjelp av rismatten og lim endene sammen med litt vann.

Del så rullen opp i passende biter.

Servering
Serveres med tamarisaus - dyppes i sausen og spises som de er. 

                                                                                Velbekomme!


 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season