Avocadosuppe

En frisk og god suppe med maiskorn og sitronsaft. Suppen har en tykk og kremaktig konsistens for å bevare avocadoens fylde.

Oppskrift
2 modne avocadoer
5 brokkolibuketter
8 cherrytomater
2dl maiskorn
5 salatblader
1/2 agurk

2ts sitronsaft
1ts havsalt
litt hvitløk 

5 dl vann

Fremgangsmåte
Vask og del grønnsakene i biter og buketter, og legg dem i blenderen.
Del avokadoen i to, fjern kjernen, ta ut frukten med en skje og legg den i blenderen.
Strø over salt, hvitløk og sitron. 

Blend til suppen får en kremaktig konsistens. Tilsett mer vann ved behov.

Oppskriften gir 2 porsjoner.

Servering
Suppen serveres nylaget og frisk.

*Avocado endrer farge og blir fort brun når den åpnes. Om det blir suppe til overs, 
er det best å sette den i kjøleskapet med plast over, og spise den i løpet av dagen.


Tips
Kjøp avocado når de er grønne, og la dem modne hjemme.

For best oppbevaring av en delt avocado, drypp noen dråper sitron over frukten, 
pakk den inn i plast og sett den kjølig.


 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season