September

Denne måneden har jeg gleden av å presentere en raw food meny laget av økologiske ingredienser. En meny med frokost, lunsj og middag - hver med forskjellige retter å velge mellom.

Noen av oss begynner morgenen med en grønn smoothie, i form av grønnsaker eller grønt pulver, andre med litt frisk frukt. Alt sunt og lett fordøyelig. Frokostmenyen inneholder frokostforslag som videre gir metthetsfølelse frem til lunsj med retter som bokhvetegrøt og granola, servert med mandelmelk, bær og frisk frukt. I den første høstmåneden er det hyggelig å ta med et glimt av sommer, 
i form av litt jordbær og bringebær.

Lunsjmenyen består videre av friske grønnsaker servert med avocadokrem, som paté på en kjeks eller som suppe. Alle velsmakende retter som er lette å tilberede.

Middagsmenyen inneholder et variert utvalg med spagetti, patéer, middagskaker og suppe, laget av grønnsaker, frø og nøtter. Noen av rettene er så elegant anrettet at de kunne vært servert på det fineste gourmet spisested, som retten på 
bildet. Til all glede, behøver vi ikke å reise bort for å få den kulinariske opplevelsen. 
Vi kan selv lage maten hjemme - på vårt eget kjøkken - og nyte den her. 
Og i neste måned presenteres Desserter :-)

Linkene til menyene ser du her. De står denne gang på engelsk, fordi mine engelsktalende venner også ønsker å se på bildene :-)

Menu


Et hyggelig møte
I forbindelse med råkostmenyen er det hyggelig å kunne presentere Jennifer Cornbleet,favorittinstruktøren min fra California hvor jeg tok råkostutdannelsen min. Ved siden av å ha et nydelige vesen er hun også en dyktig lærer. Hun har utgitt to bøker om raw food - den ene med hverdagsmat, den andre med desserter. De er begge å se på hjemme -siden hennes. Raw Food Made Easy er den oppskriftsboken jeg selv bruker mest. Som Jennifer liker jeg det enkle og naturlige hvor maten får beholde mest mulig av opprinnelsen sin. Flere av oppskriftene i Frokost, Lunsj og Middagsmenyen er fra boken 
hennes. Boken anbefales på det varmeste, men siden den skal utgis i ny og større utgave 
på nyåret, vil det være lurt å vente med å kjøpe den. For de som ønsker, har hun også en 
ukesmeny å tilby og vil snart lansere et nytt kurs som kan tas online. 
Og hjemmesiden hennes ser du her :-)   Link


                                          
                                                                   Ha en hyggelig overgang fra sommer til høst!










 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season