Tertebunn 4 små former 5dl kokosmel (små flak)
0.5dl dadler (små biter)
Fyll
400ml soyakrem
Jordbær, bringebær, ananas... Frukt og bær etter eget ønske :-)
Fremgangsmåte
Bunn
Blend kokosflak og dadler til konsistensen holder godt sammen.
Legg så bakepapir i bunnen av terteformene (diameter 8cm) og fordel blandingen i formene.
Begynn med å lage en fin kant og deretter bunnen.
Sett formene i kjøleskapet mens du lager fyllet.
*Det beste er å ha terteformer med løs bunn.
Fyll
Del bærene i små biter.

Tilsett noen ananasbiter mens du pisker kremen. Ta så en ny bolle der du blander krem og jordbær.
Tilberedening
Fyll to av tertene med jordbærkrem og to med ananaskrem.
Servering
Tertene serveres avkjølte som de er eller pyntet med jordbær og ananasringer.
*
Bringebærsorbet og andre sorbet med en blanding av frukt/bær og banan er også dekorativt og fint til fyll.
*Tertebunnen er laget etter en oppskrift fra California.