Bringebær- og blåbærmousse

Tofu kan brukes til så mangt, deriblant til fargerike desserter med bær. Velg de bærene du ønsker og server dem ensfarget eller pent tilberedt, i flere lag, i et glass. Desserten på bildet er laget med bringebær og blåbær.

Ingredienser
300g silketofu naturell*
3dl bær
4ss sukker/sirup

*tofuen må ha en fast konsistens

Fremgangsmåte
Sil vannet fra tofuen og saften fra bærene.

Del tofuen i biter, legg den i blenderen sammen med bærene og strø sukker over. 
Blend det hele til en glatt og fin krem. Smak til med mer sukker ved behov.

Fordel desserten i to- eller flere små porsjonsglass, og sett dem i kjøleskapet en times tid.

Oppskriften gir et glass som på bildet.

Servering
Serveres nylaget i skåler, gjerne med litt friske bær.


*Moussen kan også lages med syltetøy, uten bær. Bruk 2ss syltetøy til 300g tofu.
Desserten på bildet er laget med bringebær fra i sommer og blåbærsyltetøy søtet 
med agavesirup.






Riskrem                                                                                                                     Banandrøm                                                                                                    



Jordbærmousse                                                                                                       Sjokoladepudding



Bringebær -og blåbær                                                                                               Sjokolademousse
 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season