Middagsretter med naturris

Grønnsakris

Naturrisen får både farge og liv ved å blandes med grønnsaker som mais, erter og paprika.

Oppskrift til 4 porsjoner:

8dl kokt ris

5ss maiskorn
5ss erter
5ss paprika i biter

Havsalt og krydder

Bland risen og grønnsakene i en bolle, smak til med krydder 
og server grønnsakrisen med revne gulrøtter og belgvekster.

På bildet til høyre serveres risen sammen med sellerikaker* i fløtesaus.











Grønnsakrisen servert med tofukaker*.

Tomatsaus passer godt til denne retten.






















                                                         

                                                    Og her er naturrisen sammen med kokte linser og                                                                   råkost.


                                                    *Gode sauser passer fint til risretter, i likhet med soyafløte.                                                       Noen smørklatter med plantemargarin smaker også godt                                                       til kokt ris.



                                                     *Sellerikaker fra Nutana og tofukaker fås kjøpt i                                                                        helsekostbutikker.               
                                                       








 
 
Skriv ut
Legg til i favoritter
Tips en venn
 
SØK Butterfly Season