Her kan du lese om matvarer som er naturlig å ha i et grønt kjøkken.
Maten i et grønt kosthold består først og fremst av frisk frukt og grønnsaker. Masse frukt og grønt :-)
Banan og avokado kan modne på kjøkkenbenken, mens resten av grønnsakene vaskes og legges i kjøleskapet. Frukt og tomater kan også stå i boller på kjøkkenet.
I skapet er det fint å ha:
- Tørket frukt som epler, svisker, rosiner, dadler, fiken - og mango og ananas.
Det du liker best.
- Nøtter som mandler, hasselnøtter, valnøtter, makademianøtter, pinjenøtter, cashew ...
Og frø som solsikkefrø og sesamfrø.
- Oljer som olivenolje og kokosolje.
- Krydder og urter som havsalt, dill, persille, paprikapulver, oregano, basilikum og hvitløkpulver.
- Salte smaktilsettere som lys miso og tamari soyasaus.
- I tillegg til vaniljepulver, kakao eller carobpulver og noriflak.
- Og søtstoffer som agave sirup og kokosblomstsukker.
Om det er mange av de overstående tingene du ikke har, så må du ikke gå ut og kjøpe alt nå.
Du greier deg fint med litt salt og pepper i begynnelsen :-)